Tarieven

Taxatie particuliere woningen
Voor de aan- en verkoop van een woning, het oversluiten of het aanvragen van een nieuwe hypotheek, heeft u een taxatierapport nodig. Daarnaast zijn er nog een tal van andere situaties denkbaar waarvoor het van belang is dat de waarde van een woning door een deskundige wordt vastgesteld en wordt vastgelegd in een taxatierapport. 

De kosten voor een gevalideerd taxatierapport kunnen verschillen. Voor de juiste prijs voor uw taxatie kunt u het beste met kantoor bellen. E.e.a. hangt af van waar het object ligt en wat het doel is van de opdracht.
 tarief is inclusief kadastrale kosten, opvragen bestemingsplan, duurzaamheidsadvies en validatiekosten. 
Mocht er sprake zijn van één of meerdere appartementsrechten of van erfpachtrecht, dan wordt er een extra bedrag van € 75,- per recht in rekening gebracht. 
Het mee taxeren van een geplande verbouwing is ook mogelijk. Hiervoor geldt een opslag van € 75,-. Alle bedragen zijn inclusief BTW. 

Taxaties zakelijk vastgoed

Als een van de weinige taxateurs van Nederland zijn wij gecertificeerd volgens de REV-eisen. Hierdoor is de kwaliteit van de taxatie gewaarborgd. Onze taxaties zijn uitermate geschikt voor financiering, jaarrekening, overname of fusie, aan- of verkoop, huur of verhuur of onteigening.

Kosten voor een taxatie kunnen begroot worden op 1,5 promille van de getaxeerde waarde met een minimum van € 950,-- . Dit tarief is exclusief BTW en kadastrale kosten. Overige kosten zijn inbegrepen.
Wij sturen voor aanvang van een opdracht eerst een offerte naar de opdrachtgever met daarin de specifieke reden van de taxatie en de daarvoor geldende tarieven. Heeft u een specifieke vraag of opdracht, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

Meer lezen over onze taxaties