Terug naar de resultaten
De Eenruiter 4 in Leusden 3833 SB

De Eenruiter 4

3833 SB Leusden
Huurprijs € 790,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen
Op bedrijventerrein De Plantage nabij AFAS, INTERGAMMA en THEO MEIJER SPORTj worden diverse bedrijfshallen gerealiseerd. De verkoop van 40 bedrijfshallen is gerealiseerd en hiervan worden er een aantal verhuurd. Deze bedrijfsunit is gelegen aan de Eenruiter 3 en heeft een oppervlakte van ca. 90 m2 verdeeld over 2 lagen. Het betreft hier
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² In units vanaf 90 m²
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Op bedrijventerrein De Plantage nabij AFAS, INTERGAMMA en THEO MEIJER SPORTj worden diverse bedrijfshallen gerealiseerd. De verkoop van 40 bedrijfshallen is gerealiseerd en hiervan worden er een aantal verhuurd. Deze bedrijfsunit is gelegen aan de Eenruiter 3 en heeft een oppervlakte van ca. 90 m2 verdeeld over 2 lagen. Het betreft hier nieuwbouw. Oplevering ca. eind 2019.

Locatie
Kiezen voor Leusden is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd op het bedrijventerrein De Plantage, gelegen tussen de Randweg en Groene Zoom. Dat betekent dat uw pand uitstekend bereikbaar is. Plaatsen zoals Amersfoort, Utrecht en Veenendaal zijn binnen handbereik en op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28.

Vloeroppervlakte
Te huur is ca. 90 m² opslag-/ bedrijfsruimte op de begane grond en verdieping. Na eigen inrichting is gedeelte kantoorfunctie mogelijk.

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 790-- per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Een voorschot op de servicekosten bedraagt ca. € 60,-- per maand, exclusief btw. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:
· glasverzekering
· bijdrage Vereniging van eigenaren
· parkbeheer en onderhoud
. glasvezel
. onder voorbehoud omdat dat nog niet alle onderdelen bekend zijn. VvE in oprichting.

Oplevering
Uitgangspunt is casco oplevering, o.a. inclusief toilet met fonteintje, elektrisch te bedienen overheaddeur, aanvullende wensen zijn bespreekbaar. Tekeningen zijn beschikbaar.

Parkeren
Parkeren op terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 5 jaar

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg. Indicatie oplevering laatste kwartaal 2019
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 790,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 60,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Start bouw 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 90 m² Perceeloppervlakte 50 m² Vrije hoogte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Prijs
€ 790,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Vrije hoogte
300 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring