Terug naar de resultaten
Plantageweg 1 3 in Leusden 3833 AZ

Plantageweg 1 3

3833 AZ Leusden
Huurprijs € 160,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen
Duurzaam ondernemen op een unieke locatie midden in het land?!
Het kantoorpand aan de Plantageweg te Leusden is gelegen op het nieuwe kantorenpark de Plantage; een van de 6 bedrijfsterreinen van Leusden. Het object ligt op 2 minuten afstand van de A28. Totaal wordt circa 1.000 m² kantoorruimte aangeboden, verdeeld over de begane
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 828 m² In units vanaf 130 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Duurzaam ondernemen op een unieke locatie midden in het land?!
Het kantoorpand aan de Plantageweg te Leusden is gelegen op het nieuwe kantorenpark de Plantage; een van de 6 bedrijfsterreinen van Leusden. Het object ligt op 2 minuten afstand van de A28. Totaal wordt circa 1.000 m² kantoorruimte aangeboden, verdeeld over de begane grond en de 2 verdiepingen tevens is er deelverhuur mogelijk vanaf ca. 130 m². Een nette ontvangsthal met lift leidt naar de verschillende ruimtes. Het kantoor heeft door het gebruik van veel glas een open karakter. De ruimtes bieden zo privacy en rust maar ook betrokkenheid.
Op iedere verdieping bevindt zich een toiletgroep. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Locatie
De locatie bevindt zich op de Plantage. Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. In de directe omgeving zijn vele bekende organisaties gevestigd, zoals o.a. Softwarebedrijf Afas, Inkoopcombinatie Sport Business Centre, Intergamma,Verzekeraar Achmea en het Van der Valk Hotel. Verder zijn er lokale ondernemers vertegenwoordigd zoals o.a. autobedrijf Doornekamp, Blom motoren, Rienks arbodienst, woningstichting Leusden en Bureau Zuidema.

Bereikbaarheid
Het pand is zeer goed bereikbaar. Via de A28 binnen ca. 2 minuten en via de A1 binnen ca 4 minuten.
Per openbaar vervoer is de reistijd bus naar het Centraal Station Amersfoort ongeveer 20 minuten. De bushalte ligt op 1 minuut wandelen van het kantoorgebouw.

Vloeroppervlak
Te huur is ca. 828 m² kantoorruimte, deelverhuur is al mogelijk vanaf ca. 130 m2.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 160,-- per meter per jaar all-in!

Oplevering
Uitgangspunt is turn-key oplevering, inclusief vloerbedekking, pantry, systeemplafond met LED verlichting, afgewerkte wanden en toilet.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het
90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Algemene Bepalingen Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimtein de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.


Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 160,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 828 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 31-10-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 130 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
828 m²
In units vanaf
130 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Flexplek
Ja
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.