Terug naar de resultaten
Chromiumweg 133 in Amersfoort 3812 NM

Chromiumweg 133

3812 NM Amersfoort
Huurprijs € 74,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve en royale kantoorruimte (totaal ca. 85 m2), gelegen op de eerste verdieping van het hoekpand aan de Chromiumweg 133. De grote raampartijen bieden schuin zicht op de Radiumweg. De ruimte is verdeeld in één grote kantoorruimte en een aparte opslagruimte van ca. 6 m2. De kantoorruimte is afsluitbaar, heeft een eigen (trap)opgang, het (mede)gebruik van een pantry, is voorzien van een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 85 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve en royale kantoorruimte (totaal ca. 85 m2), gelegen op de eerste verdieping van het hoekpand aan de Chromiumweg 133. De grote raampartijen bieden schuin zicht op de Radiumweg. De ruimte is verdeeld in één grote kantoorruimte en een aparte opslagruimte van ca. 6 m2. De kantoorruimte is afsluitbaar, heeft een eigen (trap)opgang, het (mede)gebruik van een pantry, is voorzien van een eigen airconditioning en beschikt over energielabel B.

Het pand is gelegen op het kleinschalige representieve bedrijvenverzamelcomplex “De Poort” dat in de avonduren wordt afgesloten met een elektrisch hek. Met een passysteem heeft u 24/7 toegang. Het complex is tevens voorzien van camerabewaking.

Voor stichtingen/verenigingen is deze kantoorruimte extra interessant omdat er over de huurprijs geen btw is verschuldigd.

Locatie:
Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Isselt. Dit bedrijventerrein ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Het bedrijventerrein is ontwikkeld in de jaren 60-80 en is bruto ongeveer 200 hectare groot. Grote bedrijven op De Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma. De variëteit is zeer groot, van scholen, auto- en meubelshowrooms, allerlei dienstverleners, fitnesscentra, fabrieken en zeer veel mkb-ers. Een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen op De Isselt die enkele jaren geleden is ingezet, is op dit moment nagenoeg afgerond. Dit staat garant voor goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen en goed uitziende waterpartijen en groenvoorzieningen. De afgelopen jaren zijn er ook meerdere nieuwe bedrijfspanden gebouwd, wat het geheel een frisse aanblik geeft. Door allerlei maatregelen zorgt de gemeente dat het terrein vitaal blijft en goede ruimte biedt aan Amersfoortse bedrijven.

Bereikbaarheid:
De Chromiumweg is per auto gemakkelijk te bereiken vanaf de A1 via de Bunschoterstraat en vanaf de A28 via de Stichtse Rotonde, Barchman Wuijtierslaan en de Amsterdamseweg. Een busstation ligt op loopafstand (50 m) en Amersfoort CS en het historische centrum op 2,5 km afstand.

Vloeroppervlakte:
De oppervlakte van de verdieping is ca. 84 m2 bvo.

Vloerbelasting:
Verdieping 400 kg/m2

Bestemming:
Op grond van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein e.o. en snelwegen” is de bestemming van het object “Enkelbestemming Bedrijventerrein -1”.

Voorzieningen/Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en beschikt over vloerbedekking (zeil), verlichting, cv-installatie, eigen airconditioning, bekabeling voor internet en is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing (energielabel B). Gezamenlijk gebruik met medegebruiker van toilet beneden en pantry (alleengebruik pantry bespreekbaar).

Parkeren:
Er is één genummerde parkeerplaats beschikbaar.

Aanvangshuurprijs:
De huur bedraagt € 525,= per maand, vrij van btw. Dit is inclusief de servicekosten zoals glasbewassing, terreinonderhoud, cameratoezicht.

Maandelijks is er een voorschot van € 50,= verschuldigd voor elektra/gas/water/lokale belastingen/cv-onderhoud. Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af voor data (internet) en onderhoud airconditioning. De kosten van gasverbruik worden 50/50 en de kosten van elektra worden naar rato verdeeld met de gebruiker op de begane grond.

Indexering:
De huurprijs kan jaarlijks worden verhoogd op basis van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na aanvang van de huur.

Huurbetaling:
De huur dient per maand vooruit te worden betaald.

Huur- en verlengingstermijn en opzegtermijn:
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Zekerheidsstelling/waarborg:
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten.

BTW:
Er is geen btw van toepassing.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015 (kantoor).

Aanvaarding:
Per 1 februari 2019.

Goedkeuring:
Verhuur vindt alleen plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 74,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 85 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 01-12-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
85 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.